Доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Използвани термини:
Потребител
: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България, се извършва от куриерска фирма Speedy или куриерска фирма Еконт, по избор на Получател. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт или Спиди.

 Доставки до населени места извън Европейският съюз

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.

Време на доставка

Доставката на поръчките се изпълнява до 5 (пет) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 12:00 часа. Ако заявката е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.

Shopping Cart
Scroll to Top